Samarbejdspartnere

Opdateret 24. april 2024

Her er samlet lidt af den viden, der kan være relevant som frivillig hos KFUM-Spejderne hos andre organisationer.

Spejderne

Materiale såsom rapporter, analyser og opsamling vedrørende blandt andet gruppeudvikling og medlemsdata ligger alt sammen tilgængeligt her: spejderne.dk/projekter/gruppeudvikling-viden/. KFUM-Spejderne er repræsenteret gennem Spejderne på bl.a. Folkemødet.

Herunder findes en række dokumenter af central karaktér, f.eks. Spejdernes strategiplan, Spejdernes vedtægter og Spejdernes Gruppeudviklingsprogram. Andre dokumenter findes i hovedbestyrelsens mappe. 

Spejdernes bestyresle består af en eller to spejderchefer. For nuværende repræsenterer forperson Tobias Simonsen og næstforperson Dorthe Mølvig KFUM-Spejderne i Spejdernes bestyrelse.

Repræsentationer

Listen over KFUM-Spejdernes repræsentationer er senest opdateret 24. april 2024

KFUM-Spejderne er repræsenteret i en række organisationer. Nogle af repræsentationerne er forankret i styregrupperne.


Hovedbestyrelsen (HB)
Foreningen har til formål at yde støtte til kristne ungdomsforeninger i det tidligere Sønderjyllands amt, der aktiverer børn og unge i fritiden. Jan Møller repræsenterer KFUM-Spejderne i bestyrelsen.
Styregruppen for Internationale Aktiviteter (SIA)

Danish Scout Counsil er fællesrådet for danske WOSM medlemmer og inkludere KFUM-Spejderne i Danmark, Det Danske Spejderkorps, Danske Baptist Spejdere samt flere associerede korps. Det er gennem fællesrådet at vi organisere alt arbejdet med WOSM og deltager i forskellige konferencer, samt modtager materiale fra verdensspejderorganisationen.
Kandersteg International Scout Centre er WOSMs spejdercenter, og det ligger i Schweiz. KISC har ambassadører i næsten alle lande, og de promoverer centret samt de aktiviteter og frivillig-programmer, som centret har.


Det nordiske spejdersamarbejde koordineres i Nordisk Spejderkomité. Se mere om Nordisk Spejderkomité på: https://speidereinorden.org/

Kontakt Styregruppen for Internationale Aktiviteter, for mere information om Nordisk Spejderkomité.Styregruppen for Kristendom og Forkyndelse (SKF)

Krydsfelt er en konference arrangeret for og af folkekirken og organisationer med tilknytning hertil. 

Krydsfelt er for alle frivillige og ansatte, der arbejder med undervisning eller aktiviteter for børn og unge relateret til tro og kristendom. KFUM-Spejderne er repræsenteret i planlægningen. Styregruppen for Arbejdsprogram og Events (SAE) har ingen repræsentationer.

Styregruppen for Uddannelse (SUD) har ingen repræsentationer.

Styregruppen for Vækst (VÆKST) har ingen repræsentationer.

Styregruppen for Kommunikation (KOM) har ingen repræsentationer.